Қуырылған көкөністерден тағамдар мен гарнирлерді дайындау

Сабақтың тақырыбы:
Картоп массасынан қуырылған тағамдарды даярлау.




Сабақтың мақсаты: Картоп массасынан қуырылған тағамдарды дайындау туралы теория сабақтарында алған білімдерін бекіту

Білімділік: Оқушыларда көкөністерді өңдеу әдістері, турау форма туралы білік –дағдыларын бекіту, тереңдету
Картоптан шалафабрикаттарды дайындау технология процессіне үйрету
Тәрбиелеу: Оқушыларды ұжым ішінде өмір сүріп, еңбек дағдысына үйрету, топ арасында бір бірін құрметтеу, тыңдау қабілеттерін тарбиелеу
Оқушыларды өз бетімен жұмыс істеу дағдысын тарбиелеу
Дамыту: Оқушыларды өз уақытын үнемді жұмсауға, еңбегін жоспарлауға, жұмысты дұрыс ұйымдастыруға дағдыларын қалыптастыру
Өндірістік жұмыс істеу кезінде ой танымдылықты дамыту

Сабақ жоспары

Жумагалиева Бибигуль Муратовна, Өндірістік оқыту шебері, Теректі колледжі, Батыс Қазақстан облысы